Programjaink

DSC_0271 A Linda Családi Bölcsőde lehetőséget nyújt a kisgyermekes családok számára a rugalmas elhelyezésre is, ami azt jelenti, hogy gyermekfelügyeletet is biztosítunk. Mivel két nagy és egy kisebb szoba is rendelkezésre áll, így azoknak a gyermekeknek sem zavarjuk meg a nyugalmát, akik a Családi Bölcsőde keretein belül minden napjukat nálunk töltik. Kialakul a megszokott közösség, biztosított nekik a családias időtöltés.

A Lindában számtalan programra nyílik lehetőség, melyről a főoldalon, illetve facebook oldalunkon mindig tájékozódhatnak.

Kisebbeknek és nagyobbaknak is tartunk kreatív foglalkozásokat.

Játékos Nép-dalolónk is elindul, aminek keretében zenebőlcsödei foglalkozással egybekötötten ismerkedhetnek meg régi népi rigmusokkal, mondókákkal és többnyire népdalokkal. Az énekléssel, mondókázással egybekötött mozgások fejlesztik a gyermekek beszédkészségének kialakulását.DSC_0253

A felnőttek számára előadásokat, tanácsadásokat szervezünk különféle témákban, melyeknek hasznát veszik a mindennapok során, a gyermeknevelésben, a szabadidő megszervezésében, stb. Ezekről mindig tájékozódjanak honlapunkon, facebook oldalunkon, illetve a faliújságon.

Lehetőség nyílik nálunk a babamasszázs elsajátítására is, melyre szakképzett munkatárunk várja a kismamákat sok szeretettel.

 

A programokra érdemes előre bejelentkezni!

Jó időtöltést kíván Linda!